28 Juli 2012

Som sagt så blev det en lång dag igår...Kom hem runt vid 01.00 från baren och satt uppe till ca.03.30...Härligt! Haha nej men det var faktiskt ganska kul, eftersom det fanns många killar att kolla på ;).
Idag fyller iallafall min kusin år, grattis till henne! Så vi lär nog stanna hemma ikväll och fira den med våran släkt, eller så drar vi ut igen vem vet!
Aja nu ska jag väl ta och hitta på något, har ingen aning om vad men något kommer jag nog på! Vi hörs

Oh yeah!

Dagen spenderades vid poolen med mina kära kusiner! Underbart var det kan jag tala om för er, så jäkla skönt att ta ett dopp och sedan sola! Fick faktiskt lite färg och det är jag glad över. Ikväll ska vi ut och dricka något gott, ska bli väldigt roligt. Så resten av tiden ska jag måla naglarna och göra mig fin, så ni får ha det så bra!
Bjuder på en snygg bild på mig och syrran!

Bilder!

Som sagt så hade jag lovat er att lägga ut lite bilder på dom söööta djuren på gården! Skulle ha gjort det igår men glömde helt bort det..Hade en trevlig dag nere på gården, fast det var ju lite varmt! Men men ska inte klaga, fick iallafall träffa djuren!
Imorgon ska vi nog dra och bada, hoppas på det för nu har jag väntat på att få lite färg! Känner mig så blek, och vill ju inte åka tillbaka till Sverige lika vit som jag va när jag åkte ner! Haha aja nu ska jag ta och gå ut och sätta mig och vänta på att maten ska komma. Ha det så bra!

Time to get ready!

Hallo allihopa! Hoppas allt är bra med er, själv så har jag det super bra här i Grekland med massa värme och god mat! Idag har jag inte gjort så mycket, spelade lite wii nu på eftermiddan och snart ska jag börja göra mig iordning för att åka ner till gården. På vår gård har vi massa djur getter, höns, får och alla hundar! Ska bli så kul att få komma ner och träffa alla, och självklart ska jag ta massa kort och lägga ut så ni får se! Aja nu måste jag va lite social med familjen så vi hörs!

Grekland!

Tyvärr så har jag inte kunnat blogga något under dom senaste dagarna, men tänkte iallafall ta och bertätta lite om vad som har hänt:
Söndags: Jag åka ut en sväng till min fina Zara för sista gången för lite borstning och mys! Gud vad den hästen är underbar! När jag kom hem hann jag bara hoppa in i duchen och packa det sista innan det var dags att åka till Arlanda. Stannade även en natt i Aten hos några bekanta.
Måndags: Från Aten bilade vi i ca tre timmar för att komma fram till vår underbara by. Alltid lika skönt att komma hem och träffa hela tjocka släkten! På kvällen gick vi ner till en marknad för att kolla på lite saker, men hittade inte så mycket.
Idag: Dagens planer lyder såhär, först ska vi åka ner till mataffär för att handla det som saknas i kylskåpet, och sen på kvällen så kanske vi ska gå ut på någon bar och dricka något gott!
Lovar att blogga varje dag och lägga ut massa bilder! Vi hörs

Ännu en shopping dag!

Som rubriken lyder så ska jag snart åka iväg för att shoppa det sista med mamma och syrran! Har precis ätit frukost och nu ska jag klä på mig och göra mig iordning. Kan egentligen inte fatta att jag åker till Grekland imorgon! Äntligen sol och värme, fast 40 + kan väl inte va så skönt? Haha aja det blir nog toppen ändå vi hörs!

My princess



Äntligen har mitt internet här hemma börjat funka igen! Blir så sur när jag inte kan blogga eller göra massa andra saker på datan så fort internet dör...Dagens ritt blev så så bra! Hon är så underbar min lilla prinsessa. Bestämde mig för att rida på padocken, började med att longera henne i båda varven med lite skritt och trav innan jag satte mig upp och red. Hon var så duktig och lyssnade på mig, lite seg i galoppen men annars var allt perfekt! Det får bli allt för idag för nu måste jag hjälpa syrran att packa, för snart börjar hon lacka...Vi hörs!


Dagens planer!

Har precis ätit en god frukost och fixat iordning här hemma. Annars kommer mamma och pappa hem och klagar på att det är så stökigt och det orkar jag inte lyssna på! Elli sov över igår och satt mest och pratade hela kvällen och kollade även på 21 jump street. Grym film, så jävla rolig och bra! Somnade ganska sent och vaknade även sent...Planerna för idag blir att åka till stallet och rida! Vi får väl se om hästen är lika skitig som vanligt haha, och sen när jag kommer hem måste jag börja packa! Nu är det bra två dagar kvar innan vi drar till Grekland! Yeah

Film med mina fina!

Tänkte ta och slänga in ett kort inlägg innan det är dags för film med mina fina. Uteritten blev lyckad, fina Zara skötte sig utmärkt! Red en tur ut i skogen barbacka med lite trav och galopp och sen samma sak på padocken!Det hemska var att min häst inte alls var så ren i hagen...från att va vit och fin till brun och lerig! Aja på söndag ska hon bli skrubbad och så ren! Hoppas ni har haft en underbar dag, för det har jag haft!

Dags för uteritt!

Äntligen är jag hemma efter en tur på stan, fick inte med mig något hem men slösade mina pengar på tacobar! Älskar att äta där! Hinner knappt vara hemma för nu blir det en tur till stallet, ska rida ut på min fina Zara med en annan kompis. Mysigt ska det bli, och vädret är ju på topp idag! Solsken och värme är ju såklart bland det bästa som finns!


Godmorgon

Musiken är på högsta volym och jag ska snart börja göra mig iordning. Ska ta bussen ner till stan med bästavän och äta lunch och kolla lite i affärer. Känner att jag behöver komma ut och göra lite saker, för om tre dagar åker jag till Greece! Neej nu måste jag börja fixa mig så att jag hinner med bussen puss!

Kvällsplaner

Just nu sitter jag och väntar på att min kära vän ellinor ska ta och pallra sig ner till mig, om det nu kommer att ske..Annars så tänkte jag krypa ner i sängen med godis och läsk och sätta igång ett nytt avsnitt av Heroes! Imorgon blir det nya tag och nya planer så skriver mer om det imorgon! Vi hörs!

Välkomna!

Nu tänker jag äntligen börja blogga igen efter en lång tids paus! I min blogg kommer ni få läsa om allt möjligt då det händer mycket i mitt liv just nu, och jag hoppas att ni gillar att läsa om det jag har att berätta. Ni får jättegärna ge tips och råd till mig och även säga till omdet är något speciellt ni vill att jag skriver om! Kram